O firmie


Nasza firma powstała w 2012 roku. Firma mieści się w Bierkowo, prowadzona jest przez Grzegorza Matyjaszczyka. Z pasją i zaangażowaniem oraz dzięki nowoczesnym sposobom zarządzania stajemy się liderem w zakresie skupu, przetwórstwa i mrożenia ryb.  Od początku swojej działalności zakład dokonał wielu modernizacji i rozbudowy w kierunku usprawnienia i zagwarantowania wysokiej jakości produkcji.

Zakład przetwórczy


Zakład przetwórczy wyposażony jest w nowoczesną linię produkcyjną, dzięki czemu każdy klient może wpływać na rodzaj obróbki według własnych preferencji, zarówno jeśli chodzi o produkty świeże jak i mrożone. Jesteśmy wyposażeni w linie do filetowania, preferujemy cięcie ręczne przez wykfalifikowanych pracowników (co daje lepszą jakość produkcji). Nasze towary dostarczamy własnym transportem na terenie całej Europy, dzięki czemu jest zawsze świeży i na czas.

Posiadamy magazyny składowe: chłodnie, mrożnie.

Wysoka jakość


Wszystkie nasze produkty wytwarzane są zgodnie z systemem HACCP, który zapobiega lub pozwala w porę zidentyfikować zagrożenia biologiczne, chemiczne oraz fizyczne występujące podczas produkcji żywności oraz umożliwia stały nadzór nad najważniejszymi momentami procesu technologicznego. Duża powierzchnia naszego zakładu oraz wykwalifikowana załoga pozwala na szybki i efektywny przerób masy towarowej dbając o jak najlepszą jakość gotowego produktu.

Specjalizujemy się w przetwórstwie łososia i białych ryb, wykonujemy również prace usługowe m.in.: filetowanie, blokowanie 7,5 kg, zamrażanie IQF i pakowanie VAP i MAP.

Posiadamy zezwolenie za sprzedaż na terenie Unii Europejskiej NR PL22121834WE.